onze-belofte-metgijs

GIJS zet graag een stap extra voor een gezond boerenbedrijf en een goed bestaan voor de boer en zijn gezin. In de stal, op het veld of aan de keukentafel. Zónder fratsen, mét eerlijk advies en voeders op maat voor rundvee en geiten. Van constante kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Dat is boeren met GIJS.

Graag willen wij je kennis laten maken met Thomas Brus: “Het leven op de boerderij in Giethoorn is er met de paplepel ingegoten.  Uit mijn opleiding en ervaring weet ik dat elk melkveebedrijf anders is en eigen doelen en wensen heeft. Na het VWO heb ik mijn studie aan de HAS in Leeuwarden succesvol afgerond. Tijdens deze studie heb ik ervaring opgedaan bij diverse mengvoerbedrijven. In mijn ondersteunende rol als voeradviseur bij GIJS wil ik mij sterk maken voor gezonde boerenbedrijven. Samen met de veehouder met een open blik de stal in om de gezondheid en de productie van de koeien goed in kaart te brengen, om zo advies op maat te geven. Een tevreden veehouder, dat is mijn motivatie.”

Maak kennis met GIJS

Vul jouw adresgegevens in en maak kans op praktische prijzen!

Wijs met GIJS

Wij zijn er om ons boerenverstand met jou te delen.

Kennisbank
× Chat