Wij zijn GIJS

Het wordt boeren niet altijd makkelijk gemaakt. Onzekerheden op de markt en hervormingen in het landbouwbeleid maken het voor veel boeren tot een uitdaging om te blijven doen waar ze goed in zijn: boeren. In de stal of in het veld, maar altijd met “de poten in de klei”. Dat motiveert ons te doen waar wij goed in zijn: boeren voorthelpen! Door hen te ondersteunen met onze kennis en kunde en hen de best mogelijke voeroplossingen te leveren.

  • Betrokken
  • Expertise
  • Innovatie
  • Maatwerk

 

Wij doen dat net even anders dan anderen. Waar de collega mengvoerbedrijven kiezen voor schaalvergroting, vinden wij het juist belangrijk benaderbaar te blijven en de afstand tot de boeren zo klein mogelijk te houden. Wij leven mee met de boer. Zetten graag een stap extra voor zijn succes. In de stal, op het land of aan de keukentafel. Eigenzinnig en zónder fratsen. Mét eerlijk advies en voer op maat. Van constante kwaliteit en voor een concurrerende prijs. Vanuit deze betrokkenheid zetten wij ons in voor een gezond boerenbedrijf. En een goed bestaan voor de boer en het gezin.

Missie

GIJS zet zich daadkrachtig in om het leven van de boer, het gezin, de onderneming en de dieren te verbeteren.

Visie

Gezonde boerenbedrijven, nu en in de toekomst.

Ons Team

Mekkerhof

De Mekkerhof is het allereerste geiteninnovatiecentrum van Europa. Onze broedplaats voor nieuwe kennis en inzichten ter ondersteuning voor de Nederlands geitenhouderij.

MIC Klaver 4

Klaver 4 te Laren is een praktiserend melkveebedrijf met 450 melkkoeien. Onderzoek, innovatie en praktijk gaan hand in hand op dit traditionele bedrijf.

Promelk

Promelk brengt veehouders bij elkaar met begeleiding rondom productie- en fosfaatrechten. Met betrouwbaar advies, een correcte afhandeling en bovenal: persoonlijke betrokkenheid.

Vacatures

× Chat