Onze werkwijze

Wij hebben schik van boeren. Vooral van boeren die hun eigen weg inslaan en buiten de gebaande paden durven te boeren. Recht op het doel af. Zo doen wij dat immers ook het liefst. Hoe? Zo!

Met persoonlijk advies op maat

Iedere boer onderneemt op zijn eigen manier. Waarom dan iedereen hetzelfde behandelen? Wij kennen onze klanten. Als klant, maar vooral als mens. Dat geldt voor de adviseurs en de nutritionisten, maar ook voor onze medewerkers op kantoor. Zeg nou zelf: het is wel zo prettig als je weet wie je voor je hebt. Of wie je aan de lijn hebt. Zo kun je echt samenwerken. Wij zien onszelf dus meer als jouw partner in boeren, dan als jouw leverancier.

Met voer op maat

Bij GIJS laten we precies dat voer maken, dat bij jou, jouw dieren en jouw stal past. Daarom zitten onze nutritionisten niet op kantoor, maar komen zij bij jou langs in de stal. Zo zijn we in staat de voersamenstelling te adviseren die het best aansluit op wat jouw koeien of geiten nodig hebben.

Met overcapaciteit van mengvoerfabrieken

Afhankelijk van de mogelijkheden en beperkingen van de fabriek? Niet bij GIJS. Wij hebben geen eigen fabriek. Er zijn al genoeg mengvoerfabrieken in Nederland. We maken gebruik van die overcapaciteit door samen te werken met een aantal van de beste voerproducenten. Wij maken de samenstelling, zij het voer. Zo blijven we flexibel en kunnen we voor een scherpe prijs precies het voer laten maken dat jij nodig hebt. Klinkt simpel en dat is het ook.

Met uitbesteed transport

Je moet doen waar je goed in bent. Voer samenstellen en boeren helpen verder te komen met hun bedrijf: dat is waar wij goed in zijn. We zijn geen vervoersbedrijf. Het transport van ons voer laten we dan ook graag over aan ondernemingen die daar goed in zijn. Zo kunnen we snel en efficiënt leveren, zonder onnodige kosten voor een eigen wagenpark. Daarmee houden we tijd en geld over om ons te focussen op goed voer en dus een optimaal resultaat voor jou.

 

× Chat