Agro

Een succesvolle teelt en een goede verkoop bepalen het succes van het teeltseizoen. Daar moet je het als akkerbouwer mee verdienen. GIJS helpt je aan maximaal resultaat met eersteklas producten.

GIJS levert o.a. zaaizaden, meststoffen en inkuilbenodigdheden. Daarnaast zijn we in Oost-Nederland dé specialist in inname en bewerking van granen. Alle benodigde markt- en regiospecifieke kennis hebben wij in huis, de producten kopen we in bij gespecialiseerde producenten. Zo kunnen we het schaalvoordeel van grootschalige productie combineren met de flexibiliteit en het maatwerk van kleinschalige ondernemingen, dicht bij de boer. Jouw voordeel: producten die passen bij jouw bedrijf, tegen een eerlijke prijs.

Sorghum

De teelt van Sorghum is in opkomst en staat nog volop in ontwikkeling. Dit is terug te zien in het aantal nieuwe rassen die in korte tijd zijn gekomen. Een van de redenen van de opkomst is de hoge opbrengstpotentie onder droge omstandigheden. Daarnaast hoeft bij Sorghum geen onderzaai toegepast te worden. Lees meer over Sorghum.

Ons assortiment

× Chat