GIJS MAGAZINE 2022

Met trots presenteren we jullie de jubileumuitgave van het GIJS Magazine. Hierin nemen we een kijkje achter de schermen, niet alleen bij onze boeren en hun families, maar ook bij het GIJS-team en onze aanpak. Zo ontdek je wat GIJS nu écht GIJS maakt.

Waarom deze speciale uitgave? GIJS bestaat 10 jaar en dat vinden we best bijzonder. De weg naar een zelfstandige voer- en adviesorganisatie was niet eenvoudig en zat vol hobbels. Klanten van het eerste uur kunnen zich dat vast herinneren. Maar we zijn dankbaar dat zij ons de kans hebben gegeven om ons te ontwikkelen tot een waardige speler in de agrarische markt. We zijn trots op waar we nu staan. 

Veel van onze collega’s zijn naast hun werk bij GIJS zelf ook boer of boerin en dragen net als jou de dagelijkse zorg voor hun koeien of geiten. Boeren zit in ons DNA. We dragen graag ons steentje bij aan de waardevolle keten van de beste voedselmakers. Daarnaast hebben we werkplezier hoog in het vaandel staan, houden we van een grapje op z’n tijd en durven we het soms nét even anders te doen. Wij zijn innovatief en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ons motto is ‘gezonde boerenbedrijven’ en we gaan graag samen met jou deze uitdaging aan. We leveren onze rundvee- en geitenvoeders flexibel en op maat, ontwikkeld door echte vakidioten. We zetten graag die stap extra voor jou!    

Voor nu wensen we je veel leesplezier met de unieke verhalen in dit GIJS Magazine.

Miranda  - runt samen met haar man en kinderen een veehouderijbedrijf met 160 melkkoeien en 1960 vleesvarkens. Bij GIJS actief als communicatie- en marketingadviseur

Lisa - opgegroeid op de boerderij in het Wolfersveen (Zelhem). Nu actief als communicatie vormgever bij GIJS

Artikelen

GIJS MAGAZINE 2019

De eerste editie van ‘GIJS’ is precies zoals ik voor ogen had: een prachtig magazine boordevol boeiende en persoonlijke verhalen. Aan deze eerste uitgave is echter veel vooraf gegaan. 7½ jaar geleden heb ik de sprong in het diepe gewaagd en ben ik begonnen als zelfstandige voer- en adviesorganisatie. En daar heb ik geen dag spijt van gehad. Vol energie en met veel schik werk ik er samen met mijn collega’s ieder dag aan om melkvee- en geitenhouders naar een hoger plan te tillen. Ik hou van boeren die hun eigen weg vinden. Recht op hun doel af. Zo doe ik dat zelf immers ook het liefst.

“De allereerste uitgave van magazine ‘GIJS’ ligt er en daar heb ik schik van!”

Maar... er is meer. In mijn werk zie en ontmoet ik zoveel mooie mensen, van jong tot oud, en hoor ik veel bijzondere levensverhalen. Zoals het verhaal van Gerard en Jolanda Berghuis over de bewuste keuzes die zij maken binnen hun gezin. Of het verhaal waarin een echte onderneemster aan het woord is over de mooie en uitdagende kanten van het runnen van een eigen boerenbedrijf. Maar we hebben ook aandacht voor de andere kant, zoals te lezen is in het interview met Dik Veefkind: “Wat als de schik eraf is”. Daarnaast hebben vele mooie momenten kunnen vangen in prachtig beeldmateriaal. Dat wij schik hebben in ons dagelijkse werk en de mensen om ons heen willen we graag uitstralen en met jullie delen. ‘Schik’ is daarom de rode draad door deze allereerste uitgave ‘GIJS’.
Lees, kijk en geniet met ons mee!

Groet, GIJS

Artikelen

× Chat