MELKKOEIEN

De rundveesector staat niet stil. Ontwikkelingen en veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Continu dienen zich nieuwe regels aan, die het jou als ondernemer niet altijd makkelijk maken. GIJS is inventief en ondernemend en helpt je de beste keuzes te maken voor een optimale productie.

Rundveevoer

Een optimale productie begint bij optimaal voer. De beste kwaliteit ruwvoer, aangevuld met het juiste krachtvoer. We ondersteunen in de ruwvoerteelt en zoeken samen met jou naar het rantsoen dat hier het best op aansluit.

Onze nutritionisten denken met je mee en selecteren de samenstelling die het best past bij jouw bedrijf en jouw dieren, zowel melkvee als jongvee. Daarnaast komen we regelmatig met nieuwe voeroplossingen en maatwerkoplossingen, waarvoor we ons laten inspireren door jouw bedrijf. Daarmee bieden we een oplossing voor veel van de uitdagingen, waar je als melkveehouder tegenaan kunt lopen. Bekijk hieronder per uitdaging onze aanpak.

Sorghum

De teelt van Sorghum is in opkomst en staat nog volop in ontwikkeling. Dit is terug te zien in het aantal nieuwe rassen die in korte tijd zijn gekomen. Een van de redenen van de opkomst is de hoge opbrengstpotentie onder droge omstandigheden. Daarnaast hoeft bij Sorghum geen onderzaai toegepast te worden. Lees meer over Sorghum.

Klauwen Mineralen

Zijn klauwen de zwakste schakel in de keten van je koeien? Het nieuwe GIJS Klauwen Mineraal gaat de strijd aan met Mortellaro, bevangenheid en andere afwijkingen! GIJS Klauwen Mineraal is een mineralenmengsel dat
specifiek is samengesteld met de elementen die de klauwgezondheid en het huidherstel ondersteunen. Lees meer over Klauwen Mineraal.

GIJS aanpak

× Chat