GIJS is net als de biologische geitenhouder inventief en ondernemend en heeft speciaal voor de biologische geitenhouderij een compleet assortiment biologische voeders. De GIJS stalnutritionist stelt met voedermiddelen die beschikbaar zijn op jouw bedrijf en voeders van GIJS het juiste rantsoen samen voor jouw biologische lammeren en melkgeiten.

Onze productievoeders dragen bij aan de gezondheid van de melkgeiten en zijn speciaal samengesteld om veel melk te kunnen produceren. Naast deze productievoeders heeft GIJS verschillende correctievoeders om een tekort aan eiwit aan te vullen of om het energie niveau in het rantsoen te verhogen.

GIJS heeft speciaal voor de transitieperiode BLG GIJS Transitie. BLG GIJS Transitie is een rustig verteerbaar krachtvoer met een hoge energiedichtheid, weerstandsmineralen en grondstoffen met bufferende werking in de pens. BLG GIJS Transitie is gericht op behoud van conditie, goede biestproductie en rustige opstart van de lactatie.

Met de smakelijke BLG GIJS Lammerenbrok Start leer je jouw lammeren snel wennen aan opname van vast voedsel, deze is speciaal ontwikkelt voor de eerste levensmaanden. Het stimuleert de groei en de pensontwikkeling.

× Chat