Deze periode is altijd weer een spannende periode. Hoeveel dieren worden drachtig en hoe houd je de drachtige dieren fit en gezond? Via de voeding is het mogelijk om hierop te sturen.

GIJS Cupido / Amour

Voorafgaand aan de dekperiode moet goed worden bepaald welke voeders ingezet worden. Beoordeel of de aan te dekken dieren moeten afvallen of juist nog wat moeten groeien. De combinatie van ruwvoeders en krachtvoeders moeten bij elkaar passen. Met de GIJS Cupido / Amour zijn we in staat om de drachtresultaten bij zowel jouw opfok- als melkgeiten positief te beïnvloeden. Door de unieke samenstelling van deze krachtvoeders en mineralenmengsels wordt de ritsigheid, alsook de activering van de eierstokken en de innesteling van de embryo’s positief beïnvloed.

GIJS Fokbokkenbrok

Een dekbok moet in goede conditie en gezondheid zijn om maximaal te kunnen presteren in de dekperiode. GIJS Fokbokkenbrok, vol specifieke vitamines en sporenelementen, sluit naadloos aan op deze specifieke behoeftes en zo de dekbokken optimaal voor deze periode voor te bereiden. Bovendien beschermen ze de bokken tegen nierstenen, blaasgruis en urineproblemen.

GIJS TransPRO Aanpak

Tijdens de transitieperiode ligt de focus op maximale drogestofopname met een hoge energiedichtheid. De basis voor een hoge opname ligt in de keuze van zeer smakelijk ruwvoer aangevuld met een smakelijk en goed verteerbaar krachtvoer met een hoge energiedichtheid. Smakelijk voer is de allerbelangrijkste factor in deze periode om de voeropname te stimuleren. Dit alles komt samen in onze innovatieve TransPRO Aanpak: Professioneel, Resultaat gericht en Opname bevorderend. Bij GIJS hebben we hiervoor meerdere transitiekrachtvoeders en een innovatieve producten, GIJS TransPROcal (poedervorm) en GIJS TransPROlik (vloeibaar) , in het assortiment. Download het certificaat en klik hier.

GIJS aanpak

× Chat