De melkgeitenhouderij is dynamisch en voortdurend in ontwikkeling. Nieuwe kansen en innovaties maken het ondernemerschap tot een uitdaging. Onze geitenspecialisten lopen voorop in sectorspecifieke kennis van de laatste ontwikkelingen en helpen je hiervan te profiteren.

Geitenvoer

Onze geitenspecialisten hebben één ding gemeen: een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar geitenvoer en alles eromheen. Deze nieuwsgierigheid helpt ons bij de ontwikkeling van nieuwe voeroplossingen, waarvoor we ons laten inspireren door jouw bedrijf én op plaatsen waar geitenhouders met elkaar van gedachten wisselen.

Zo zijn we in staat om voer samen te stellen dat zorgt voor een gezonde pens en een goede productie. Uitgekiend voer en eerlijk advies op maat: dat is de basis voor een beter resultaat, zowel technisch als financieel. Én de oplossing voor veel van de uitdagingen waar je als geitenhouder tegenaan kunt lopen. Bekijk hieronder per uitdaging onze aanpak.

GIJS Geiten VLOG-voer

Het doet ons deugd je te kunnen melden dat al ons krachtvoer voor geiten in het assortiment VLOG waardig is. Onze GIJS nutritionisten en stalnutritionisten hebben dát voer samengesteld dat zorgt voor een perfect resultaat voor jouw bedrijf. Heb je vragen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs komen graag bij je op bezoek om het VLOG assortiment en de mogelijkheid voor bedrijfseigen samenstellingen toe te lichten.

GIJS aanpak

× Chat