Geitenvoer

Onze geitenspecialisten hebben één ding gemeen: een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar geitenvoer en alles eromheen. Deze nieuwsgierigheid helpt ons bij de ontwikkeling van nieuwe voeroplossingen, waarvoor we ons laten inspireren door jouw bedrijf én op plaatsen waar geitenhouders met elkaar van gedachten wisselen.

Zo zijn we in staat om voer samen te stellen dat zorgt voor een gezonde pens en een goede productie. Uitgekiend voer en eerlijk advies op maat: dat is de basis voor een beter resultaat, zowel technisch als financieel. Én de oplossing voor veel van de uitdagingen waar je als geitenhouder tegenaan kunt lopen. Bekijk hieronder per uitdaging onze aanpak.

GIJS Geiten VLOG-voer

Het doet ons deugd je te kunnen melden dat wij VLOG-geitenvoer assortiment in ons assortiment hebben. Sinds 2017 kunnen we volgens de GIJS-kwaliteitseisen, geitenvoeders kunnen produceren die VLOG waardig zijn. De roep om deze VLOG waardige voeders is groot, we kunnen nu bijna dagelijks deze voeders leveren. Stem het af met ons kantoor en wij gaan zoveel mogelijk aan jouw wensen voldoen. De GIJS nutritionisten en stalnutritionisten hebben dát voer samengesteld die zorgt voor een perfect resultaat uiteraard. Heb je vragen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs komen graag bij je op bezoek om het VLOG assortiment toelichten.

GIJS Cupido

Voorafgaande de dekperiode moet goed worden bepaald welke voeders ingezet worden. Beoordeel of de aan te dekken moeten afvallen of juist nog wat moeten groeien. De combinatie van ruwvoeders en krachtvoeders moeten bij elkaar passen. Bekijk het overzicht van voeders om de vruchtbaarheid te verbeteren en de innesteling te versterken bij zowel melkgeiten als lammeren. Er zijn twee concepten om de vruchtbaarheid te verbeteren, maar het hangt van de conditie af welke ingezet moet worden.

GIJS aanpak