GIJS Mega Mais Boost

Het hoogste rendement uit vers gras halen? GIJS Mega Mais Boost past uitstekend  naast weidegang en zomerstalvoeren. Alleen (bestendig) zetmeel aanvullen, is niet voldoende. Voldoende verteerbare celwanden en geconcentreerde energie zijn naast vers gras van belang. Afhankelijk van je situatie kan er een voertekort mee worden aangevuld of een matige kwaliteit mee worden gecorrigeerd. 

MegaMaisBoost Best bevat 1100 VEM/kg, 8% RE en 32% ZET. Deze is samengesteld uit geconcentreerd grondstoffen die traag in de pens afbreken een deels in de darm beschikbaar komen. Ideaal naast een beperkte hoeveelheid mais, veel vers gras en/of vlotte voor- of najaarssnedes. 

MegaMaisBoost Snel bevat 1125 VEM/kg, 9% RE en 38% ZET. Een deel van de grondstoffen breekt al op pensniveau af om de fermentatie op gang te brengen. Daarnaast komt ook een deel van de energie traag beschikbaar. MegaMaisBoost Snel past ideaal bij taaie, matige kuilen of een hoog ureum. De GIJS Mega Mais Boost Best en Snel zijn twee innovatieve producten die we in 2018 op de markt gebracht hebben. Tot op de dag van vandaag heeft dit energierijke product een uitstekende staat van dienst met bewezen resultaat.

× Chat