"Even alles laten vallen"

Op 14 september vond de GIJS Geiten Boerinnendag plaats, met als thema: ‘Even Alle Ballen Laten Vallen’. In een wereld vol drukte en hectiek, waarin er altijd wel iets op ons to-do-lijstje staat, was het tijd om een moment te nemen voor de boerin zelf.

Deze bijzondere dag bood de gelegenheid om stil te staan bij de essentiële aspecten van het leven. En wie kon dit beter begeleiden dan niemand minder dan Paulien Hogenkamp. Tijdens haar inspirerende presentatie nam ze de aanwezigen mee in de wereld van tijdmanagement, het omgaan met werkdruk en de kunst van samenwerken binnen familieverbanden. 

Na een heerlijke lunch, gevuld met smakelijke gerechten en levendige gesprekken, begon de middag van de GIJS Geiten Boerinnendag met een creatieve twist. Onder begeleiding van V’t Severien, met kwasten en verf in de hand zetten de deelnemers prachtige geiten op doek. De kunstwerken werden met enthousiasme en passie gecreëerd en elk penseelstreek bracht de geiten tot leven op het canvas. 

Geïnspireerd, met nieuwe inzichten en creatieve energie, stapten de boerinnen huiswaarts om de zorg voor hun geiten voort te zetten.

× Chat