Granen assortiment

Bij GIJS begrijpen we de cruciale behoeften van lammeren als geen ander. Onze toewijding aan uitgebalanceerde voeding en gespecialiseerde zorg komt tot uiting in onze vooraanstaande producten. Onze GIJS Granen-lijnen ondersteunen lammeren bij hun groei naar hoogproductieve, efficiënte en duurzame melkgeiten.

Onze voerlijnen zoals de GIJS Granen PensStart & GIJS Granen PensGroei (Download certificaat, klik hier) en GIJS Granen Pens Compleet & GIJS Granen Pens Melange zijn ontwikkeld om actieve pensen te stimuleren en bieden een veilige oplossing voor het bijvoeren van ruwvoer. Deze producten, samengesteld uit een perfecte mix van krachtvoer, granenmix en ruwvoer. Het GIJS Granen assortiment omvat ook Geit Optimum Start, met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die perfect aansluiten bij huisvesting met droogvoerbakken. Dit complete voedermiddel ondersteunt lammeren vanaf de melkperiode tot aan het spenen, waardoor een optimale start wordt gegarandeerd.

 

Professioneel advies op maat

Ieder bedrijf is uniek en verdient een advies op maat. Onze specialisten beschikken over veel praktijkervaring en een hoog kennisniveau om daar waar nodig de puntjes op de ï te zetten voor een betere lammerenopfok op jouw bedrijf. 

× Chat