De beste groeikansen voor lammeren!

De groei van jouw lammeren is belangrijk voor een goed ontwikkelde melkgeit. Ontdek het ideale voer dat past bij jouw bedrijf en de weg naar duurzame melkproductie eigen opfok. In de geitenhouderij is de keuze van het juiste voer essentieel voor een gezonde groei en duurzame melkproductie. Wij introduceren met trots twee krachtige voerproducten die garant staan voor optimale groeikansen bij lammeren: GIJS Granen Pens Compleet en OG Lammerenbrok Alpha.

GIJS Granen Pens Compleet
Een uitgebalanceerde start van 0 tot 3 maanden.

Voor lammeren in de leeftijd van 0 tot 3 maanden biedt GIJS Granen Pens Compleet de perfecte voedingsoplossing. Deze smakelijke mix van granen, aangevuld met gehakseld stro, is zorgvuldig samengesteld om krachtvoer en ruwvoer optimaal op elkaar af te stemmen. De mix bevordert een optimale groei en is bij uitstek geschikt voor huisvesting op roosters. Met GIJS Granen Pens Compleet kunnen lammeren onbeperkt worden voorzien van voeding, waarbij extra ruwvoer overbodig wordt.

OG Lammerenbrok Alpha
Puur genieten vanaf 0 tot 3 maanden.

Speciaal samengesteld op basis van smakelijke grondstoffen is OG Lammerenbrok Alpha de ideale keuze voor lammeren van 0 tot 3 maanden oud. Dit voer zorgt voor de hoogste voeropname per lam, wat resulteert in een indrukwekkende groei en goed gevulde lammeren. Geschikt voor elk huisvestingssysteem, biedt OG Lammerenbrok Alpha een uitgebalanceerde voedingsoplossing voor een optimale ontwikkeling van de jonge dieren.

Wil je ervaren hoe jouw lammeren smullen van onze voeders? Vraag aan via het formulier hiernaast. Ontdek de smaak van succes met GIJS voeders.

*Let op: Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor de professionele geitenhouderij en loopt tot 30 april 2024.

× Chat