GIJS Geitenteam

Als ‘GIJS vakidioten’ zijn we mens- en diergericht,  creatief, doelgericht en een beetje eigenzinnig. Wij zetten dan ook graag die stap extra voor jou! We zijn de afgelopen jaren niet alleen gegroeid in het aantal klanten, maar ook in het aantal collega’s. Hieronder alle teamleden van het GIJS Geitenteam.

Erik Reefhuis
“Elke ochtend stap ik energiek mijn bed uit om de dagelijkse leiding van GIJS op me te nemen en boeren vooruit te helpen. Alleen de zondag niet, dan ben ik zelf boer en sta om 5.30u in de melkstal bij GIJS Mekkerhof. Bij GIJS is het de afwisseling en samenwerking met vele partijen waar ik energie van krijg. Van voerproducent, tot zakenpartner, van medewerker tot veehouder. Mijn jarenlange ervaring in de mengvoerbranche heeft mij kennis, inzicht en ervaring gegeven die ik dagelijks gebruik om mijn bedrijf of het bedrijf van onze klanten te optimaliseren. Waar collega mengvoerbedrijven kiezen voor schaalvergroting streef ik er juist naar om bescheiden en benaderbaar te blijven. Om dit te kunnen doen met een enthousiast, fanatiek team van vakidioten die het net even anders doen als de anderen, met een grapje en een grolletje, dat is voor mij echt genieten.”

Ronald Paardekooper
“Elke morgen gaat om 4.15u de wekker en sta ik om 4.30u tussen de geiten om het weer een beetje beter te doen dan gisteren. Om 8.00u rij ik met dezelfde intentie naar mijn klanten, om ze te ondersteunen om het weer beter te doen dan gisteren. Continu verbeteren dat is mijn passie.” “Ondersteund door het GIJS team met specialisten en onderzoekers met dezelfde passie voor de geitenhouderij zal ik er alles aan doen de doelstellingen van onze klanten waar te maken. Wat ze ook mogen zijn en passend bij de betreffende ondernemer(s). Gevraagd en ongevraagd advies (meedenken) zijn onderdeel van mijn inzet.”

Mark Elshoff
“Elke dag is weer een nieuw avontuur, ‘s morgens weet je niet wat je ’s avonds mee gemaakt hebt. Onder de mensen, of tussen de geiten voel ik mij thuis. Mijn passie is om mensen vooruit te helpen. Samen met klanten en collega’s werken aan de toekomst van het geitenbedrijf, van GIJS en de geitensector. Het leukste is om de verschillende kwaliteiten van de mensen te benutten. Daardoor kan kennis, creativiteit en kunde tot prachtige resultaten leiden. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen; het werk moet af en de schoorsteen moet roken. Als dat lukt, leg ik ’s avond rustig mijn hoofd weer op het kussen, om de volgende dag weer een nieuw avontuur te starten!”

Anne-Riet Boerenkamp
“Normaal gesproken kom ik opgewekt mijn bed uit voor onze kleine man, maar op de dagen dat ik naar De Mekkerhof rijd, ligt hij nog heerlijk te slapen. Dan sta ik rond 05:45u op om vol passie in allerlei onderzoeksvragen rondom geiten te duiken. We kunnen nog zoveel over geiten leren, op zoveel verschillende vlakken! Ik word helemaal enthousiast als we deze kennis ook nog eens toepasbaar kunnen maken voor de geitenhouder.”

Jan van der Zee
“Soms zijn er dagen dat ik helemaal niet graag mijn bed uit kom. Dat zijn de dagen dat er veel administratie op me ligt te wachten. Gelukkig is teamleider geiten bij GIJS geen kantoorbaan en zit ik vaak tussen de dieren en naast de boeren, daar voel ik me thuis. Het is niet voor niets dat ik na 35 jaar nog altijd graag met boeren, boerinnen en hun vee optrek! Mijn kracht ligt niet zozeer dat ik de beste rantsoenen maak, maar ik zie vrij snel dat dieren niet doen wat er van ze verwacht wordt. Ik richt me vooral op het proces van een rantsoen bedenken, berekenen, voeren, vreten en verteren. Ergens in dit proces gaat er iets niet goed. 9 van de 10 keer vinden we daar dan ook de verbeteringen die leiden tot het gewenste resultaat.”

Pieterjan Bakker
Elke dag iets nieuws ontdekken of verbeteren om geiten (nog) beter te kunnen voeren, daar sta ik elke morgen voor op! De unieke combinatie van het adviezen geven in de geitenstal en het zelf samenstellen van het krachtvoer (stalnutritionist) maakt mijn werk uniek. Daarnaast vind ik het gaaf dat ik mijn jaren lange ervaring als nutritionist mag delen met jongere collega’s.

Jarno Thijs
“Als stalnutritionist maak ik graag de best passende rantsoenen voor allerlei verschillende type geiten-houders. Samen door de stal voor passende rantsoenen voor jouw geiten. De geiten uitdagen en sturen op efficiëntie, dat is waar ik enthousiast mee aan de slag ga. Het unieke van GIJS is dat ik als stalnutritionist bij de geitenhouder in de stal zelfs krachtvoer kan ontwikkelen. Elk bedrijf heeft zijn eigen kansen en uitdagingen, die pak ik altijd met veel passie aan.”

Marjon Verbogt
“Elke dag is anders bij GIJS. De ene dag in de stal tussen de geiten om te beoordelen hoe de geiten presteren. Samen met de veehouder sparren waar mogelijkheden en uitdagingen liggen op het bedrijf. De andere dag zorgen dat de geiten het beste voer krijgen om optimaal te produceren en gezond te blijven. Met mijn achtergrond als dierenarts zie ik soms net andere dingen. Als team te zorgen voor vooruitgang dat is mijn passie.”

José van Cranenbroek
“Elke dag geniet ik ervan om te praten over geiten, met geitenhouders, collega’s en andere mensen uit de sector. Bekijk graag waar de uitdagingen en kansen liggen. Mijn doel is om samen met de ondernemer de koers van het bedrijf te bepalen en een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Door jarenlange ervaring in de lammerenopfok heb ik veel oog voor de jonge dieren ontwikkeld. Deze ervaringen kan ik goed gebruiken binnen GIJS voor het optimaliseren van voerproducten en natuurlijk ook in advisering bij de geitenhouder.”

Frank Veldkamp
“Elke morgen als ik op sta, laat ik als eerst mijn trouwe viervoeter uit en verzorg ik mijn hobby dieren. Waarna ik met een frisse en energievolle blik mijn GIJS mailbox en app ga lezen met een lekkere bak koffie. Vervolgens de rantsoenen, GIJS Maximvoeders en melkmonitor bijwerken en aanpassen waar nodig. Om vervolgens de boer op te gaan en samen met hen tussen de geiten te lopen en kijken waar het nog beter kan. Samenwerken met de veehouder aan onze gezamenlijke doelstellingen die zijn gemaakt. Want samen zijn wij sterk om hogere doelen te bereiken!”

× Chat