Melkgeitenmonitor jaarverslag 2020

Het mag best gezegd worden. ‘Ik ben trots op en dankbaar voor GIJS geitenhouders’. Niet alleen diegenen met jaarresultaten in dit jaarverslag, maar voor een ieder die ondernemerschap en daadkracht toont. Al met al 32% van de 28 bedrijven die we konden monitoren hadden in 2020 meer dan 100 kg vet en eiwit per geit. Een fantastisch resultaat.

Misschien komt de meeste voldoening wel voort uit de reacties en interacties van onze geitenhouders. Regelmatig horen we dat de geboekte resultaten mede te danken zijn aan de inzet van ons krachtige team. Hiermee bedoelen ze het veelzijdig GIJS team, maar het teamverband is natuurlijk niet alleen intern. Het team bestaat uit de geitenhouder met zijn team en de GIJS medewerkers.

Samen maken we een vooruitstrevend plan en zetten regelmatig de kengetallen op een rij, we beoordelen samen of we op koers zitten en streven naar verbetering. Mijn veel gebruikte uitspraak ‘inspraak zonder inzicht leidt tot uitspraken zonder uitzicht’ is wellicht cliché maar het is zó ontzettend waar. Ik wens je veel leesplezier met ons jaarverslag. Mocht je vragen hebben of wil je samen met ons team sparren over een vooruitstrevend plan voor jouw bedrijf, neem contact met ons op, wij staan graag voor je klaar.

Jan van der Zee – Verkoopleider GIJS Geiten

× Chat