Onze nieuwe website staat live!

Net zoals we boerenbedrijven verder helpen, zo willen we ook met ons eigen bedrijf mooie stappen blijven maken. Daarom hebben we de laatste tijd veel energie gestoken in de modernisering van ons merk. Met als resultaat: een nieuwe huisstijl en deze prachtige website.

Met deze herijkte identiteit sluiten we beter aan op de organisatie die we met de jaren zijn geworden: een club eigenzinnige vakidioten die zich sterk maakt voor gezonde boerenbedrijven en een goed bestaan voor de boer en zijn gezin. Dat doen we persoonlijk, daadkrachtig en net effe anders dan anderen.

Op deze nieuwe website geven wij je een dynamisch kijkje in de keuken van GIJS. Met mooie verhalen van enkele van onze klanten – in woord en beeld – en veel leerzame tips en tricks, die je direct al kunnen helpen meer uit jouw bedrijf te halen. Uiteraard vind je ook meer informatie over alle oplossingen die we te bieden hebben voor de uitdagingen in de melkvee- en geitensector.

Dit nieuwe platform gaan we de komende tijd verder uitbouwen, maar we zijn nu al enorm trots op wat er staat. Kijk gerust even rond en laat ons weten wat je ervan vindt.

× Chat