Totaal Aanpak Lammeren

Grip op goede opfok

Met trots introduceren wij onze Totaal Aanpak Lammeren. Een concept met deskundige adviezen, voedings-oplossingen, probleemvoorkomende of -oplossende producten. We werken samen met jullie aan een top resultaat in de opfok.

Het is voor elk bedrijf aan te raden om gezamenlijk met alle betrokkenen rond de opfok een overleg te plannen. De verzamelde gegevens van het afgelopen opfokseizoen kunnen dan worden geëvalueerd en mogelijke punten van verbetering in kaart worden gebracht.

Bespreek welke biest je hoe en hoeveel gaat verstrekken. Maak je de keuze voor bedrijfseigen biest? Bespreek de risico’s en mogelijkheden van bijvoorbeeld pasteurisatie en/of het enten van de moederdieren. De keuze voor één soort melkpoeder óf fasevoedering heeft uitdagingen en voordelen. Welke melkpoeder zet je tijdens welke levensfase in? Het afstellen van de automaat, het inknijpen van oormerken en onthoornen zijn klusjes die nauwkeurig uitgevoerd moeten worden. Door al deze procedures vóór de aflamperiode gezamenlijk door te nemen, zit alles vers in het geheugen als de arbeidspiek rond het aflammeren zich aankondigt.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

De aflamperiode is een drukke en hectische tijd. Daarom is het van belang goed voorbereid van start te gaan. De GIJS Totaal Aanpak Lammeren helpt jou deze periode probleemloos door te komen. Zo kun je lammeren opfokken welke uitgroeien tot gezonde, productieve melkgeiten.

GIJS Granenmix

✓ GIJS Granen Pens Compleet

✓ GIJS OG Geitenstart Prima

✓ GIJS OG Lammeren Secuur

Specials

✓ GIJS Vitalcure

✓ GIJS Lammeren Veerkracht

✓ Jodiumoplossing 10%

× Chat