Aflammeren

De aflamperiode is vaak een drukke en hectische tijd. Daarom is het van belang goed voorbereid van start te gaan. Hoe bereid je deze periode optimaal voor? GIJS biedt je een ruim assortiment waarmee je jouw opfokseizoen tot een succes maakt. Onze lammerenproducten helpen jouw geiten de aflamperiode goed door te komen en geven hen een vliegende start van hun volgende lactatie.

Transitieperiode

GIJS Geiten Transboost is een smakelijk poedermengsel dat los aan het voerhek verstrekt kan worden. Slechts een kleine hoeveelheid van dit product zorgt voor een aanzienlijke verhoging in de energiedichtheid van het rantsoen. GIJS Geiten Transboost bevat specifieke mineralen, sporenmineralen en vitamines voor ondersteuning van de weerstand en het vetmetabolisme in de lever.

  • Zeer hoge energiedichtheid
  • Specifieke vitaminen- en mineralenaanbod dekt de verhoogde behoefte
  • Ondersteuning darmwandgezondheid en algemene weerstand
  • B-Vitamines die een goede leverwerking stimuleren

Naast de Transboost zijn er uiteraard verschillende transitie  krachtvoerders in het assortiment die rond het aflammeren gevoerd kunnen worden. Vraag jouw GIJS-specialist naar de mogelijkheden.

Biestvervangers

Voor de voeding van lammeren direct na de geboorte heeft GIJS de volgende kunstbiestpoeders in het assortiment:

  • Denkacare Vitalfirst
  • Farm-O-San Colostrum

Melkpoeder

Melkpoeders uit het GIJS assortiment laten lammeren evenwichtig groeien, met aandacht voor pensontwikkeling, skeletopbouw en uierontwikkeling. Lees meer over onze melkpoeders, klik hier.

Specialiteiten

Naast de melkpoeders heeft GIJS speciale producten in het assortiment die de vitaliteit en de weerstand van jouw lammeren extra verhogen of die het herstel van lammeren met gezondheidsproblemen bevorderen. Voorbeelden hiervan zijn: Lammeren Veerkracht, GIJS Vitalcure, Vitalfort, Vitallin, Vitalair.

GIJS Granen voerlijn

Onze GIJS Granen voerlijn bevat smakelijke lammerenmengsels, waarvan de lammeren snel leren eten. De mengsels bevatten vele soorten granen met hoogwaardig zetmeel, die zorgen voor een optimale groei en een maximale pensontwikkeling. Doordat de vitaminen en mineralen over alle grondstoffen zijn gesprayd, garanderen de mengsel een evenwichtige opname van vitaminen en mineralen.

GIJS Geitenstart voerlijn

De GIJS Geitenstart voerlijn bevat uitgebalanceerde broksamenstellingen voor opgroeiende lammeren, gericht op gemak. Al onze Geitenstart-producten zijn VLOG waardig en hebben een goede prijskwaliteitverhouding.

× Chat