Bouw aan een veerkrachtige toekomst

De onzekerheid die is ontstaan door het niet behalen van een landbouwakkoord en de val van Rutte IV zorgt voor een zomer vol vraagtekens. Desondanks is het belangrijk om te kijken naar wat er nog wél mogelijk is en om initiatieven te ontplooien voor toekomstige verdienmodellen. Bovendien is het de afgelopen jaren uitdagender geworden met een grillige markt, onvoorspelbare weersomstandigheden en vergeet niet de geopolitieke aspecten.

Binnen ons team beschikken we over de kennis en capaciteiten om jullie te helpen met het beste advies. Innovatie is een essentieel onderdeel van onze strategie. Dagelijks werken we met toewijding en passie als team aan voedingsvraagstukken voor zowel melkvee- als geitenhouderijen. Ons onderzoek naar de duurzame aanvulling van raap ten opzichte van soja is daar een voorbeeld van. We streven er voortdurend naar om de mogelijkheden te verkennen om onze eigen ruwvoerwinning (gras, mais, lupine, etc.) te verbeteren. Met behulp van deze praktische onderzoeken kun jij de juiste keuzes maken.

We verzamelen data en bieden niet alleen praktische oplossingen, maar ook mogelijkheden voor verbeteringen op het gebied van management en efficiëntie. Door ervaring te delen en onze kennis toe te passen, kunnen we je beter begeleiden bij de beslissingen op jouw bedrijf. Juist in deze tijd kunnen goed onderzoek en advies aanzienlijke resultaten opleveren!

Ben je benieuwd naar hoe we dat doen? Neem gerust contact met ons op. We komen graag langs voor een bak koffie en een goed gesprek.

Samen sterk in onzekere tijden.

Joost Alssema
Directeur GIJS

× Chat