Lammerenmelk en opfokvoeders

Lammeren zijn zeer gevoelige dieren, die een uitgebalanceerde voeding nodig hebben. De producten van GIJS sluiten hier uitstekend op aan. Onze geitenspecialisten hebben een goed besef van wat lammeren nodig hebben om uit te groeien tot duurzame melkgeiten.

Deze kennis staat aan de basis van ons lammerenmelk en onze opfokvoeders. Deze zijn uiterst zorgvuldig getest en samengesteld, ter bevordering van de ontwikkeling en gezondheid van jouw lammeren. Naast standaardvoer leveren we ook veel maatwerk dat we tot op het lam nauwkeurig kunnen afstemmen. Met ons voer bieden we een oplossing voor veel van de uitdagingen, waar je als geitenhouder tegenaan kunt lopen. Bekijk hieronder per uitdaging onze aanpak.

GIJS Cupido

Voorafgaande de dekperiode moet goed worden bepaald welke voeders ingezet worden. Beoordeel of de aan te dekken moeten afvallen of juist nog wat moeten groeien. De combinatie van ruwvoeders en krachtvoeders moeten bij elkaar passen. Bekijk het overzicht van voeders om de vruchtbaarheid te verbeteren en de innesteling te versterken bij zowel melkgeiten als lammeren.

GIJS Geiten Melkpoeders

GIJS Lammerenmelk Perspectief is een luxe melkpoeder die lammeren evenwichtig laat groeien met aandacht voor pensontwikkeling, skeletopbouw en uierontwikkeling. Natuurlijke additieven, zoals etherische
oliën, harszuren (Progres®) en prebiotica, ondersteunen de darmgezondheid en de algehele weerstand. Zo kunnen lammeren zich ontwikkelen tot hoogproductieve en duurzame melkgeiten. Lees meer over geiten melkpoeders.

GIJS Granen Pens Compleet en Melange

Twee veilige producten die onbeperkt aan jonge lammeren verstrekt kunnen worden. Deze voeders zijn vooral praktisch inzetbaar bij bedrijven waar ruwvoer bijvoeren lastig is. De producten verschillen in de ruwvoercomponent die is toegevoegd. GIJS Granen Compleet bevat stro en GIJS Granen Melange gedroogd gras. Afhankelijk van doelstelling en huisvesting wordt gekozen voor de GIJS Granen Compleet of GIJS Granen Melange. Vraag hiervoor advies bij je GIJS stalnutritionist. Lees meer over de GIJS Granen Pens.

GIJS aanpak