• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Melkproductie van de koe verbeteren

De melkproductie van de koe kun je verbeteren door het inzetten van goede voeding. De melkproductie is van groot belang voor het bestaan van jouw melkveehouderij. Bij GIJS zijn we ons volledig bewust van het belang van een goede melkopbrengst voor jouw bedrijf. Onze hoogwaardige voeding draagt bij aan het optimaliseren van de melkproductie, door niet alleen de gezondheid van je koeien te ondersteunen, maar ook hun capaciteit om meer melk te produceren te vergroten.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Hoe kun je de melkproductie bij de koe verbeteren?

Als leverancier van veevoeding richten wij ons op het realiseren van een afgewogen voederplan dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw melkkoeien. Het is belangrijk voor het succes en de duurzaamheid van jouw bedrijf dat je koeien op een gezonde en efficiënte wijze zoveel mogelijk melk produceren. Een goed samengesteld rantsoen is onmisbaar bij het verbeteren van de melkproductie bij een koe. Onze koeienvoeding is ontworpen om niet alleen de melkproductie te verhogen, maar ook om stofwisselingsziekten zoals pensverzuring en leververvetting te verminderen, wat bijdraagt aan een gezondere veestapel.

klauwaandoening

Schakel ons in voor het samenstellen van de beste voeding

Ons team bij GIJS is klaar om met jou samen te werken en onze expertise in te zetten voor het samenstellen van de optimale voeding voor jouw melkvee. Door ons boerenverstand en onze ervaring te delen, kunnen we een voederplan ontwikkelen om de melkproductie van jouw koeien significant te verbeteren. Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te verkennen hoe we de melkproductie van jouw koeien naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat