• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Voeding voor koeien

Voeding voor koeien is het fundament van een productieve en gezonde veestapel. Bij GIJS, begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we boeren voeding op maat aan, specifiek afgestemd op de behoeften van hun koeien. Goede voeding is onmisbaar voor de algehele gezondheid, welzijn, en productiviteit van het vee. Ons team zet zich in om de beste voedingsoplossingen te leveren die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Kies voor de beste voeding voor koeien

De landbouwsector evolueert constant, en met deze veranderingen komt de noodzaak voor een inventieve en gepersonaliseerde benadering van voeding voor koeien. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom werken we nauw samen met jou om een voedingsplan te ontwikkelen dat aansluit bij de specifieke behoeften van jouw vee. Zo zou een doel kunnen zijn om klachten, zoals stinkpoot of mastitis te verminderen. Ook kun je juist kiezen voor het verbeteren van de melkproductie na de droogstand van de koe. Wij hebben de expertise om de voeding voor jouw koeien zodanig aan te passen dat het de gezondheid en productiviteit van je veestapel ten goede komt. Met onze ondersteuning kun je vertrouwen op optimale resultaten en een robuuste veestapel.

klauwaandoening

Stel samen met ons het beste voer samen

De juiste voeding samenstellen voor koeien is belangrijk voor het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Neem het initiatief en plan een afspraak in met dé leverancier in veevoeding om jouw wensen te bespreken. Samen stellen we een voedingsplan op dat precies aansluit bij de behoeften van jouw rundvee, waardoor je zeker kunt zijn van de beste productie en gezondheid van jouw vee. Wij kijken ernaar uit om ons boerenverstand en onze expertise met jou te delen en samen te werken aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat