• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Mastitis bij de koe

Het effectief aanpakken van mastitis bij de koe begint bij de juiste voeding. Bij GIJS zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte voedingsoplossingen die niet alleen mastitis helpen te voorkomen maar ook bijdragen aan het herstelproces. We begrijpen dat elke koe en elk bedrijf uniek is, waardoor een persoonlijke benadering belangrijk is om mastitis effectief te bestrijden.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Waarom het belangrijk is om mastitis bij de koe snel op te lossen

Mastitis bij de koe snel oplossen is van belang voor het welzijn van de dieren en de productiviteit van het bedrijf. Een optimale koeienvoeding speelt hierbij een grote rol. Vooral tijdens de droogstand bij de koe, om de melkproductie te verbeteren en de vruchtbaarheid van de koe te ondersteunen. Als leverancier hebben wij de kennis en ervaring om de juiste balans in het voer te vinden, die onmisbaar is voor het voorkomen en genezen van mastitis. Een gezonde voeding draagt bij aan een sterker immuunsysteem, waardoor de koe beter bestand is tegen infecties.

klauwaandoening

Schakel ons vandaag nog in om erger te voorkomen

Mastitis bij de koe vraagt om snelle en effectieve actie. Ons team van specialisten staat klaar om jou met onze deskundigheid en persoonlijke aanpak te ondersteunen. Als leverancier van veevoeding bieden we niet alleen voedingsadvies, maar ook een strategie die specifiek is ontworpen om de gezondheid van jouw koeien te bevorderen en mastitis effectief te bestrijden. Wacht niet tot het te laat is; neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we samen mastitis bij jouw koeien kunnen voorkomen of genezen.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat