• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Vruchtbaarheid van de koe

Door de vruchtbaarheid van de koe te verbeteren speel je in op een belangrijke factor voor het succes van jouw bedrijf. Bij GIJS zijn we toegewijd aan het delen van ons boerenverstand om je te helpen dit doel te bereiken. Door middel van zorgvuldig samengestelde voeding kunnen we een significante bijdrage leveren aan het verhogen van de vruchtbaarheid van jouw koeien. Een goede vruchtbaarheid is de basis voor een gezonde en productieve kudde.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Onze voeding stimuleert een goede vruchtbaarheid bij de koe

De vruchtbaarheid van de koe verbeteren begint bij het geven van een hoogwaardige en gebalanceerde koeienvoeding. Onze speciaal ontwikkelde voeders zijn gericht op het ondersteunen van een optimale voortplanting en het verminderen van de kans op complicaties zoals mastitis, wat indirect de vruchtbaarheid kan beïnvloeden. Door de juiste balans van vitaminen, mineralen en andere onmisbare voedingsstoffen te bieden, zorgen we ervoor dat jouw koeien niet alleen gezonder zijn, maar ook een hogere vruchtbaarheid hebben.

klauwaandoening

Schakel onze expertise in

Als je op zoek bent naar een leverancier in veevoeding die een eigenzinnige en persoonlijke werkwijze hanteert, dan is ons voederbedrijf de perfecte keuze. Wij zijn er om met jou samen te werken aan het samenstellen van het beste voer dat bijdraagt aan het verbeteren van de vruchtbaarheid van jouw koeien. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen om de vruchtbaarheid van jouw koeien naar een hoger niveau te tillen.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat