• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Leverancier van veevoeding

Als leverancier van veevoeding ondersteunen wij, GIJS, boeren bij het realiseren van de beste voeding voor koeien en geiten. Onze missie is om elke boerderij te voorzien van topkwaliteit voeding die niet alleen voldoet aan de behoeften van het vee, maar ook bijdraagt aan een duurzamere en productievere landbouwbedrijf.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Wij zijn jouw leverancier van veevoeding met een eigenzinnige aanpak

Als leverancier van veevoeding onderscheiden wij ons met een persoonlijke en eigenzinnige aanpak. Wij geloven in het bieden van maatwerk en persoonlijk advies, omdat elke boerderij uniek is. Ook al hebben we zelf geen fabriek, we kunnen jou voorzien van de beste koeienvoeding en geitenvoeding door onze samenwerking met diverse mengvoerfabrieken in Nederland. Bij ons staat de boer centraal, zonder fratsen, en bieden wij constante kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Of het nu gaat om het optimaliseren van het rantsoen voor koeien of de voorbereiding op de lammerenopfok bij geiten, wij staan voor je klaar.

klauwaandoening

Schakel ons in voor een hoogwaardige voeding

Het is tijd om actie te ondernemen en de kwaliteit van je veevoeding naar een hoger niveau te tillen. Als gespecialiseerde leverancier van veevoeding staan we klaar om ons boerenverstand met jou te delen en je te ondersteunen, of we nu in de stal staan, op het veld of aan jouw keukentafel zitten. Verwacht van ons voederbedrijf een hoogwaardige service die jouw bedrijf vooruit helpt. Neem het initiatief en maak vandaag nog een afspraak om samen met ons de voeding voor jouw koeien en geiten optimaal samen te stellen.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat