• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Lammerenopfok

Lammerenopfok is een kritieke fase in de veehouderij waarbij de juiste voeding een belangrijke rol speelt. Bij GIJS zetten we ons in om de groei en gezondheid van jouw jonge dieren te ondersteunen met hoogwaardige voeding. Het succes van de lammerenopfok is sterk afhankelijk van het dieet dat wordt geboden in deze vroege levensfase, en wij zijn hier om jouw boerenbedrijf te ondersteunen met onze expertise en producten.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Kies voor een hoogwaardige voeding tijdens de lammerenopfok

Goede geitenvoeding is onmisbaar tijdens de lammerenopfok om problemen zoals coccidiose en zere bekjes te voorkomen en de algehele gezondheid te bevorderen. De toevoeging van een liksteen voor de geit kan bijvoorbeeld helpen bij het voorzien van extra mineralen, terwijl het kiezen voor de juiste veevoederleverancier ervoor zorgt dat de voeding optimaal is afgestemd op de behoeften van jouw lammeren. Het is onze missie om samen met jou de beste start te geven aan het leven van deze jonge dieren.

klauwaandoening

Stel de ideale voeding met ons samen

Het goed voorbereiden op de lammerenopfok betekent investeren in kwaliteitsvoer en een doordacht plan van aanpak. Bij GIJS hanteren we een eigenzinnige werkwijze om samen met jou de ideale voedingsstrategie voor jouw melkgeiten en hun lammeren te ontwikkelen. Laat ons de gezondheid en groei van jouw jongvee ondersteunen met onze gespecialiseerde kennis en producten. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samenwerken aan een succesvolle toekomst voor jouw lammeren. Jouw succes in de lammerenopfok begint hier.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat