• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Liksteen voor de geit

Het gebruik van een liksteen voor de geit is logisch voor elke geitenhouder die het welzijn van zijn dieren voorop stelt. Bij GIJS delen we graag ons boerenverstand op het gebied van voedingsstoffen voor geiten. Een liksteen voorziet de geit van belangrijke mineralen en sporenelementen die nodig zijn voor een optimale gezondheid en productiviteit.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

De voordelen van een liksteen voor de geit

Een liksteen voor de geit brengt tal van voordelen met zich mee, vooral op het gebied van duurmelken, opfok van lammeren en het verbeteren van de melkproductie. Voor geiten die langdurig melk geven, helpt een liksteen bij het behouden van een goede gezondheid en productie. Tijdens de opfok zorgt de liksteen voor een stabiele toevoer van noodzakelijke mineralen, wat bijdraagt aan een gezonde groei. Daarnaast kan een goed gekozen liksteen de melkproductie positief beïnvloeden door te voorzien in de onmisbare voedingsstoffen die nodig zijn voor kwaliteitsmelk. Door dit naast een hoogwaardige geitenvoeding te geven, voorzie je jouw geiten van de beste voedingswaarden, en stimuleer je de algehele vitaliteit.

klauwaandoening

Schaf de beste voedingssupplementen aan

Hoogwaardige voedingssupplementen, zoals een liksteen, zijn een belangrijk voor de geit. Onze specialisten bij GIJS staan klaar om samen met jou te kijken naar wat jouw melkgeiten nodig hebben. Het juiste supplement kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid en productiviteit van jouw kudde. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en zorg ervoor dat jouw geiten de beste zorg krijgen die ze verdienen. Als gerenommeerd voedingsleverancier voor vee kijken we graag met je mee.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat