• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Geitenvoeding

Geitenvoeding is een belangrijk onderdeel van het beheren van een gezonde en productieve kudde. Bij GIJS zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van de ideale voeding voor jouw geiten. Wij begrijpen dat elke boerderij uniek is en daarom helpen wij boeren door voeding op maat te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van hun bedrijf en hun dieren.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Wij stellen geitenvoeding samen voor boeren

De beste geitenvoeding inkopen kan een uitdaging zijn, maar ons team van specialisten staat klaar om je te ondersteunen. We komen graag langs in de stal, op het veld of aan de keukentafel om zonder fratsen de optimale geitenvoeding samen te stellen. Wij richten ons onder andere op:

Ons doel is om samen met jou een voedingsplan te ontwikkelen dat niet alleen de gezondheid en het welzijn van je geiten ondersteunt, maar ook bijdraagt aan een verbeterde productiviteit.

klauwaandoening

Schakel onze expertise in

Ben je op zoek naar de beste geitenvoeding? Als jouw leverancier in veevoeding nemen wij deze uitdaging graag aan. Met onze persoonlijke maar ook eigenzinnige werkwijze duiken we diep in de behoeften van jouw dieren om precies te bepalen wat ze nodig hebben. Laat ons jou helpen bij het samenstellen van het perfecte voedingsplan voor jouw geiten. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de stap naar een gezondere en productievere kudde.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat