• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Melkproductie van geiten verbeteren

De melkproductie van geiten verbeteren begint met het kiezen van geschikt voer. Bij GIJS zetten wij onze kennis en passie in om boeren te ondersteunen bij het optimaliseren van de melkproductie van hun geiten, en dat zonder fratsen. Een gebalanceerd dieet is van belang om de melkproductie effectief te verhogen, terwijl de gezondheid van de geiten gewaarborgd blijft.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

De rol van voer bij het verbeteren van de melkproductie bij geiten

Goed geitenvoer speelt een belangrijke rol bij het verbeteren en verhogen van de melkproductie bij geiten. Het juiste voedingsplan ondersteunt niet alleen duurmelken, maar helpt ook voorkomen dat geiten last krijgen van coccidiose of pensverzuring, twee veelvoorkomende problemen die de melkproductie kunnen beïnvloeden. Door te investeren in hoogwaardige voeding en aandacht te besteden aan de specifieke behoeften van jouw geiten, leg je de basis voor een succesvolle en productieve melkveehouderij.

klauwaandoening

Ga goed voorbereid aan de slag

Door de melkproductie van je geiten te verbeteren op een manier die niet ten koste gaat van jouw kudde, vereist deskundige begeleiding en hoogwaardig voer. Ons team bij GIJS staat klaar om je te voorzien van zowel het beste voer als persoonlijk advies, gehanteerd met onze eigenzinnige werkwijze. Neem contact met ons op en laat ons je helpen om de melkproductie van jouw geiten op een verantwoorde en duurzame manier te verhogen.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat