• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Pensverzuring bij de geit

Pensverzuring bij de geit voorkomen en/of verhelpen is belangrijk voor het welzijn en de productiviteit van jouw geiten. Bij GIJS zetten we ons in voor het welzijn van de geiten op jouw boerderij door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardig voer. Pensverzuring kan leiden tot een reeks gezondheidsproblemen, maar met de juiste voeding kan dit risico aanzienlijk worden verkleind.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Het voorkomen en/of verhelpen van pensverzuring bij de geit

De oorzaak van pensverzuring bij de geit ligt vaak bij een onevenwichtige voeding die de pH-waarde in de pens uit balans brengt. Kwalitatief geitenvoer, rijk aan vezels en met de juiste balans van voedingsstoffen, speelt een belangrijke rol in het voorkomen van dit probleem. Als leverancier van veevoeding richten we ons niet alleen op het verbeteren van de melkproductie maar ook op het waarborgen van de gezondheid van jouw geiten door het voorkomen van pensverzuring.

klauwaandoening

Voorkom problemen met op maat gemaakte voeding

Met de juiste voeding kun je pensverzuring bij de geit effectief voorkomen. Onze maatwerkbrokken zijn speciaal samengesteld om aan de unieke behoeften van jouw geiten te voldoen, met onze eigenzinnige werkwijze die de gezondheid van jouw dieren vooropstelt. Neem contact op met GIJS en laat ons je helpen om een voedingsplan op te stellen dat pensverzuring voorkomt en de algehele gezondheid van jouw geiten bevordert.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat