• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Coccidiose bij de geit

Coccidiose bij de geit is een uitdaging die vraagt om een snelle en effectieve oplossing. Bij GIJS hebben we ontdekt dat de toepassing van hoogwaardig voer, verrijkt met specifieke voedingsstoffen, belangrijk is om coccidiose bij de geit op te lossen. Onze voeding en aanvullende voedingsstoffen zijn zorgvuldig samengesteld om het welzijn van jouw geiten te ondersteunen en hen te beschermen tegen deze veelvoorkomende ziekte.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Coccidiose bij de geit oplossen met voeding

Een gebalanceerd geitenvoer is onmisbaar om coccidiose bij de geit te verhelpen. Onze aanpak omvat de lammerenopfok met een speciaal ontwikkelde maatwerkbrok die belangrijke voedingsstoffen bevat om de weerstand te verhogen en het risico op coccidiose bij de geit te verlagen. Als jouw leverancier in veevoeding bieden we niet alleen voer maar ook een uitgebreid advies om ervoor te zorgen dat jouw geiten de best mogelijke zorg krijgen.

klauwaandoening

Zet de juiste voeding in

Goede voeding is de sleutel tot het voorkomen en/of verhelpen van coccidiose bij de geit. Wij bij GIJS zijn toegewijd om jou de beste oplossingen te bieden. Door ons boerenverstand over geiten en onze expertise in veevoeding te combineren, helpen we je graag om een voedingsplan op te stellen dat de gezondheid en het welzijn van jouw geiten optimaliseert. Neem contact met ons op om samen de strijd tegen coccidiose aan te gaan en jouw geiten de kwaliteitszorg te geven die ze verdienen.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat