• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Zere bekjes bij de geit

Zere bekjes bij de geit vormen een significante bedreiging voor de gezondheid, vooral bij jonge dieren. Bij GIJS zijn we ons bewust van de impact die deze aandoening kan hebben. Daarom bieden we divers en speciaal ontwikkeld voer om met name de jongere geit te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode. Een juiste voedingsaanpak kan bijdragen aan een sneller herstel en het welzijn van de geiten verbeteren.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Het gevaar van zere bekjes bij de geit

Zere bekjes kunnen een ernstige invloed hebben op vooral de jonge geit, met mogelijk negatieve gevolgen voor de opfok van lammeren. Het is daarom van belang om te investeren in hoogwaardige geitenvoeding en lammerenmelk die specifiek gericht zijn op het ondersteunen van de gezondheid en groei van deze kwetsbare dieren. Een goed voedingsbeleid kan helpen de weerstand te verhogen en de kans op complicaties te verkleinen. Als jouw leverancier van veevoeding hanteren wij een persoonlijke en eigenzinnige aanpak, zonder fratsen, om jou en je geiten de beste ondersteuning te bieden.

klauwaandoening

Kies voor hoogwaardige ondersteuning

Bij het opkomen van zere bekjes bij de geit is het belangrijk om voor hoogwaardige ondersteuning te kiezen. GIJS staat klaar om in zowel deze situatie als bij andere gezondheidsuitdagingen een geschikte oplossing te bieden. Neem contact met ons op en laten we samen zorgen voor een gezonde toekomst voor jouw geiten.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat