• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Droogstand bij de koe

Droogstand bij de koe is een belangrijke periode die specifieke aandacht vereist, en bij GIJS begrijpen we dat als geen ander. Wij zetten ons dagelijks in om boeren in de omgeving te ondersteunen met kennis en producten die de gezondheid en productiviteit van hun koeien tijdens deze fase optimaliseren. De droogstand is het fundament voor een succesvolle lactatieperiode en vereist een nauwkeurige benadering van voeding en verzorging.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Goede voeding is onmisbaar bij de droogstand van de koe

Het belang van de droogstand bij de koe kan niet genoeg benadrukt worden. Deze periode heeft directe invloed op de aanmaak van melk, vruchtbaarheid van de koe, en algemene gezondheid in de volgende lactatieperiode. Als leverancier van veevoeding weten wij hoe belangrijk de juiste koeienvoeding is om deze doelstellingen te bereiken. Een goed gebalanceerd dieet legt de basis voor een gezonde volgende lactatieperiode door de melkproductie te verbeteren en draagt bij aan de algehele vitaliteit van het dier.

klauwaandoening

Ondersteun jouw koeien optimaal

Jouw melkvee ondersteunen met het juiste voer tijdens de droogstand is belangrijk voor zowel de gezondheid van de koe als de economische vitaliteit van jouw bedrijf. Neem vandaag nog het initiatief en plan een afspraak met ons in door contact met ons op te nemen. Onze specialisten zijn meer dan bereid om bij je langs te komen en samen een voedingsplan op maat te ontwikkelen. Dit plan zal specifiek gericht zijn op het optimaliseren van de gezondheid en productiviteit van jouw koeien tijdens en na de droogstand.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat