• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Stinkpoot bij de koe

Stinkpoot bij de koe voorkomen en/of verhelpen kan met de juiste voeding. Bij GIJS zetten we ons in om boeren te ondersteunen door het leveren van hoogwaardige voeding die bijdraagt aan de gezondheid van de klauwen. Een correct samengesteld dieet kan de kans op stinkpoot aanzienlijk verminderen, een klauwaandoening die niet alleen pijnlijk is voor de koe, maar ook de melkproductie kan beïnvloeden.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Hoe verhelp en/of voorkom je stinkpoot bij een koe?

Door een effectieve behandeling te combineren met gebalanceerd voer, kun je stinkpoot bij de koe verhelpen en/of voorkomen. Een hoogwaardige koeienvoeding speelt een belangrijke tol in de gezondheid van de klauwen en kan helpen om klauwaandoeningen te voorkomen. Stinkpoot en zere klauwen zijn veelvoorkomend bij koeien die onvoldoende voedingsstoffen opnemen uit hun ruwvoer. Door specifieke voedingsstoffen en mineralen toe te voegen aan het rantsoen, in combinatie met goede weidegang en stalhygiëne, wordt het risico op stinkpoot verminderd. Ons voederbedrijf is gespecialiseerd in het samenstellen van dit soort voeding, gericht op het versterken van de klauwgezondheid en het welzijn van jouw koeien.

klauwaandoening

Ga met ons in gesprek voor de ideale voeding

Het perfecte voer samenstellen voor jouw koeien draagt bij aan het verhelpen en/of voorkomen van stinkpoot. Om dit te realiseren is deskundigheid en een persoonlijke aanpak van een voedingsleverancier vereist. Bij GIJS zijn we er om jou te ondersteunen met op maat gemaakte voedingsoplossingen die de gezondheid van jouw veestapel ten goede komen. Neem contact met ons op en laten we in gesprek gaan over hoe we samen de klauwgezondheid van jouw koeien kunnen verbeteren.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat