• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Klauwaandoening bij de koe

Om een klauwaandoening bij de koe te verminderen en/of te voorkomen is goede voeding van belang. Bij GIJS zijn we ervan overtuigd dat het juiste dieet onmisbaar is om klauwaandoeningen effectief aan te pakken. Goede voeding legt de basis voor sterke klauwen en vermindert significant de kans op pijnlijke aandoeningen. Een gezonde klauw is immers van groot belang voor het welzijn en de productiviteit van het dier.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Het belang van voeding bij een klauwaandoening

Hoogwaardige koeienvoeding speelt een belangrijke rol in het voorkomen en verminderen van klauwaandoeningen. De klauwen van een koe dragen het volledige gewicht van het dier, en aandoeningen aan de klauwen kunnen snel leiden tot ongemak en pijn, oftewel zere klauwen. Door het rantsoen van de koe zorgvuldig samen te stellen en onze speciaal ontwikkelde Klauwen Mineraal toe te voegen, bieden we een voedingsbasis die bijdraagt aan sterke en gezonde klauwen, waardoor de kans op aandoeningen zoals stinkpoot aanzienlijk vermindert.

klauwaandoening

Kies voor een veilige voeding met de juiste aanvullingen

Het zo snel mogelijk verhelpen van een klauwaandoening bij de koe vereist voer met de juiste aanvullingen. Als jouw leverancier in veevoeding staan we klaar om je te voorzien van een oplossing op maat. Wij geloven dat een zorgvuldig samengesteld dieet, verrijkt met de juiste mineralen en voedingssupplementen, onmisbaar is voor het herstel en de preventie van klauwaandoeningen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw koeien kunnen ondersteunen met onze voedingsoplossingen.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat