• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Vervetting bij de geit

Vervetting bij de geit is een veelvoorkomend probleem dat effectief kan worden aangepakt met de juiste voeding. Bij GIJS zetten we ons dagelijks in voor gezonde boerenbedrijven door het aanbieden van gebalanceerd voer dat specifiek gericht is op het voorkomen van vervetting bij geiten. Een correct dieet is van belang voor het handhaven van de gezondheid en productiviteit van jouw geiten.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

Vervetting bij de geit los je op met onze voeding

Vervetting bij de geit tegengaan vereist een zorgvuldige aanpak in hun voeding. Wij begrijpen dat een gebalanceerde geitenvoeding van belang is om dit gezondheidsprobleem op te lossen. Onze specialisten staan klaar om samen met jou een maatwerkbrok te realiseren die niet alleen de voedingsbehoeften van jouw geiten ondersteunt, maar ook bijdraagt aan het voorkomen van vervetting. Dit is vooral belangrijk tijdens periodes van duurmelken bij geiten, waarbij een optimale voedingsbalans van groot belang is.

klauwaandoening

Laat ons de ideale voeding samenstellen

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige voeding om vervetting bij jouw geiten tegen te gaan, laat GIJS dan de ideale voeding voor je samenstellen. Met onze eigenzinnige en persoonlijke werkwijze zorgen onze specialisten ervoor dat jouw geiten een gebalanceerd dieet krijgen dat afgestemd is op hun specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw geiten gezond en productief kunnen houden.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat