• Persoonlijk advies
  • Inventieve oplossingen
  • Eigenzinnige aanpak

Weidegang bij koeien

De weidegang bij koeien biedt zowel voordelen als uitdagingen. Bij GIJS delen we graag ons advies over de weidegang en de noodzaak van aanvullende voeding. Weidegang bij koeien stimuleert niet alleen het natuurlijke graasgedrag en bevordert de gezondheid, maar het vereist ook aandacht voor het behoud van een gebalanceerd dieet. Onze expertise stelt ons in staat om te adviseren of aanvullend voeren naast de weidegang slim is voor jouw veestapel.

Stel met ons het beste voer samen

Neem contact op

koe

Soorten

De weidegang bij koeien optimaliseren

De weidegang bij koeien optimaliseren kan soms betekenen dat er behoefte is aan aanvullende voeding naast het gras dat ze consumeren. Het is belangrijk om te kiezen voor een voeding die past bij de behoeften van jouw koeien om het rantsoen gebalanceerd te houden. Als leverancier in veevoeding staan wij klaar om jou hierbij te ondersteunen. Onze specialisten komen graag bij je langs op stal, in het veld of aan de keukentafel om de juiste balans in voeding te bespreken, zodat jouw koeien precies krijgen wat ze nodig hebben, zonder over- of onderfeeding.

klauwaandoening

Creëer een goede voedingsverhouding met onze hulp

Een goede voedingswaarde realiseren voor jouw koeien tijdens de weidegang is van belang voor hun gezondheid en productiviteit. Ons voederbedrijf gebruikt een persoonlijke en eigenzinnige werkwijze om samen met jou de ideale voedingsverhouding te creëren. Wij zijn hier om jou te helpen bij elke stap, van het beoordelen van de voedingsbehoeften tot het aanbieden van hoogwaardige voedingsoplossingen. Neem contact met ons op en laten we samenwerken aan een gezonde en productieve veestapel.

Wijs met Gijs

WIJ ZIJN ER OM ONS BOERENVERSTAND MET JOU TE DELEN

Kennisbank
× Chat